Mesotherapie


Hyaluron filler

Bij Skin & Co werken we met een Meso-Lift waarmee cross-linked hyaluronzuur ingebracht kan worden. Hierdoor kunnen lijntjes, bijvoorbeeld op de bovenlip, direct worden opgevuld met een verbluffend resultaat. Cross-linked hyaluronzuur is een bekend en erkend farmaceutisch product en is volkomen veilig. Het product wordt uiteindelijk geleidelijk aan door je eigen lichaam afgebroken. Een korte behandeling van ongeveer 30 minuten nagenoeg zonder zwelling of roodheid.

Heb je rimpels in je gezicht die je storen?

Dan is deze behandeling met de meso-lift de oplossing voor je. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Een direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk. Met slechts 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10 maanden aan, afhankelijk van je huidconditie.

Je huidconditie is ook zeer belangrijk

Direct verminderen we rimpels door injectables maar het is ook zeker van belang om je huidconditie te verbeteren op langere termijn. Dit kan door de huidverbeterende behandelingen van ENVIRON. Uiteindelijk zal het resultaat van je filler langer zichtbaar zijn.

Behandeling per keer €200,-