Bindweefselmassage


Je huid weer stevig en energiek 

Natural Face Lifting is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze bindweefselmassage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling en ook voor de behandeling van de zichtbare tekenen van couperose.

Bindweefsel
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Behandeling in kuurvorm
Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
Op basis van een intakegesprek wordt een behandelplan vastgesteld dat meestal bestaat uit zes tot twaalf behandelingen.

Resultaat
Na een aantal behandelingen zal je huid gladder aanvoelen. Je huid is steviger geworden en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. 
Een mooie frisse huid komt tevoorschijn.

Intake incl. behandeling
Behandeling
90 min
60 min
€ 90,00
€ 80,00